رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

قیمت جهانی نفت 10 مرداد 1403

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۸۲ سنت معادل ۱.۰۴ درصد افزایش به ۷۹ دلار و ۴۵ سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 31
کد خبر: ۲۵۲۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، قیمت نفت که به پایین‌ترین رقم طی 7 هفته گذشته رسیده بود، به خاطر افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به بیروت، پایتخت لبنان افزایش یافت. اما نگرانی در مورد تقاضا در چین همچنان ادامه دارد.


قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 82 سنت معادل 1.04 درصد افزایش به 79 دلار و 45 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 89 سنت معادل 1.19 درصد افزایش، 75 دلار و 62 سنت معامله می‌شود.


هر دوی این شاخص‌های نفتی 1.4 درصد در روز سه‌شنبه کاهش قیمت داشتند و تا کمترین رقم طی 7 هفته گذشته پایین آمدند.


تنش‌ها در خاورمیانه بالا گرفته و رژیم صهیونیستی ادعا می‌کند یکی از مقامات ارشد حزب الله را در حمله هوایی به بیروت در روز سه‌شنبه به شهادت رسانده است. این رژیم ادعا می‌کند این حمله به تلافی حمله موشکی حزب الله صورت گرفته است.


حمله رژیم صهیونیستی به لبنان علیرغم تلاش‌های دیپلماتیک آمریکا و مقامات سازمان ملل برای جلوگیری از تشدید جنگ در خاورمیانه انجام شده است.


نفت برنت و نفت آمریکا هر دو بزرگ‌ترین کاهش قیمت ماهانه را از 2023 در ماه ژوئیه تجربه می‌کنند.


ادامه نگرانی در مورد دورنمای تقاضا در چین، خوشبینی نسبت به آتش‌بس در غزه و انتظار حفظ سیاست اوپک پلاس برای افزایش تولید از ماه اکتبر در اجلاس این هفته، از عوامل پایین آمدن قیمت نفت بوده است.


وزرای ارشد سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش در ائتلاف اوپک پلاس در روز پنجشنبه اجلاس مشترک وزارتی را بصورت آنلاین برگزار خواهند کرد.


انتظار می‌رود این ائتلاف قرارداد فعلی کاهش تولید را حفظ کرده و طبق توافق قبلی، از ماه اکتبر تولید خود را افزایش دهد.


کند شدن رشد تقاضا برای سوخت در چین به عنوان بزرگترین واردکننده نفت خام دنیا و یکی از بزرگ‌ترین عوامل موثر در رشد تقاضای جهانی، بر بازارهای نفت تاثیر گذاشته است.


چین اطلاعات رسمی مربوط به شاخص مدیران خرید را در روز چهارشنبه منتشر می‌کند که احتمالاً حاکی از کاهش فعالیت تولیدی در این کشور در ژوئیه برای سومین ماه پیاپی خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر